Edhe pse miq të ngushtë, Niko Komani flet hapur për lojën e Kiarës në BBV : NUK E MERITON FI…


I tillë është treguar edhe Niko Komani për miken e tij, Kiara Titon.

I ftuar mëngjesin e sotëm në “Wake up” stilisti u shpreh se ka pikëpyetje nëse Kiara do shkojë në finale mirëpo dëshiron që ajo të jetë në gjysëm finale.

“Të të gënjej apo të të them se nuk e shikoj në finale. Minimuni do doja ta shihja deri në gjysëm finale nëse nuk ecën në finale. Deri në gjysëm finale mendoj se duhet të jetë patjetër, pastaj finalja është sesa do luajë në lojën në vijim”

Ai komentoi edhe avantazhin e Kiarës në lojë, të cilën e mendon se është një nd ihmesë. Niko tha se Kiara është një hap para banorëve, pasi është në dijeni të asaj që po ndodh jashtë me të.

“Në fillim e gjeta si disava ntazh, kur mbaroi i gjithë prime mendova se ishte avantazh, se ajo nuk ka më se çfarë të mësojë nga jashtë. Nuk ka më pikëpyetje, ku kam gabuar. Pra, i pa të gjitha. Pati një mikro shok, se ishin zgjedhur vetëm artikujt më bom bastikë, më pikantë dhe më të klikuar por mendoj se është e pastër fare. Është në avantazh. I ka bërë mirë, e ka shku ndur dhe e ka parë mirë se çfarë po ndodh jashtë. Nuk i janë dashur shifra, apo se çfarë tha Niko, ajo mori rezy menë”, ka prfunduar stilisti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *