E trishte! Lulezon pr**titucioni i grave te martuara ne Fier: Burrat ne shtepi, grate dalin ne


Arr stimi i dhjetëra të rinjve për marrje me pr stit ucion poo dëshmon se ky fenomen po vazhdon të jetë mjaft shqetësues. Ndërkohë në lulëzim e sipër është edhe pr stit cioni i grave të martuara në Fier.

Sipas Ora News, jo më larg se 10 ditë policia e këtij qyteti g ditën një rast në klubin e natës “Casablanca”.

A.Xhafa e martuar me dy fëmijë, E. Shima e martuar me tre fëmijë, L. Belba e martuar, F. Xhelaj e divorcuar me 1 fëmijë që i përket komunitetit Rom, janë proceduar në gjendje të lirë për akuzën e “Ushtrimit të Pr stit cionit”.

Ndërsa 4 persona të tjerë që ishin kthyer si t torë duke mbyllur pazaret me klientë të moshave nga 50 deri në 70 vjeç, janë arr stuar.

Gjatë kësaj jave gjykata e Fierit vendosë ti caktojë masën e sigurisë “arr st në b rg” për Basiko Molishtarin, e aukzuar për “Shfr tëzim Pr st tucioni” kryer në bashkëpunim dhe “Mbajtja e lokaleve për pr st tucion”.

Në b rg ka mbetur dhe Nesti Golemaj si dhe Naxhije Aliaj, ndërsa për pronarin e hotelit “Oda e Miqve”, për shkak të problemeve me shëndetin, gjykata caktoi masën e “arr stit në shtëpi”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *