“Çdo gjë që flet më acarȯn”/ A e do vërtetë Kiara, Luizin? Moderatorja: Nuk më vjen të të përqafoj!


Zënka mes Kiarës dhe Luizit është bërë serioze, teksa çifti mezi ka bërë paqe ditën e sotme.

Megjithatë një natë më parë ka qenë Kiara ajo e cila ka thënë shumë fjalë kundër partnerit të saj.

Pjesë nga biseda:

Kiara: Po ik mos fol më të lutem se çdo gjë që flet më ac aron më shumë. Mos fol më dhe mos më p uth.

Luizi: Hajde të të përqafoj se më ka marr malli

Kiara: Jo nuk më ka marr malli, nuk më vjen të të përqafoj. Më lërë njëherë…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *