E trishtë! Shqiptarja i jᶒp fund jᶒtës në Itali! Fjalët e fundit: Djali im ka nevojë për çakmak dhe shishe


ITALI- Ngjarje e tr ishtë në Itali.

Një 54-vjeçare shqiptare i ka dhënë fund je tës së saj. Mediat italiane rapo rtojnë se gruaja, me një kthjelltësi të ftohtë, bëri gjestin tr agjik duke vendosur t’i j epte fund je tës së saj. Ajo shkoi në pikën e karburantit në via Fondo Ausa dhe sipas disa dë shmitarëve ajo kërkoi një çakmak dhe shishe bosh.

“Djali im ka nevojë për to, sepse mbeti në këmbë me motoçikletën e tij,” tha ajo, më pas e mbushi shishen me benzinë ​​dhe u largua, duke vendosur t’i japë fund je tës.

Al armi është ngritur nga një person i cili nga pika e karburantit ka vënë re tymin duke vendosur kështu të lajmërojë Policinë.

Pranë tr upit u gjet një çantë me të gjitha sendet personale që kanë bërë që policia të identifikohet shqiptarja e cila punonte në San Marino.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *