E rëndë!12-vjeçarja e gjetur e vdᶒkur në pyll trȯndit Gjermaninë. Dyshohᶒt se është vrārë nga shokët e saj


Gjermani. Lajm tro nditës në Gjermani. Një 12-vjeçare me emrin e njohur Luisa është gjetur e vd ekur nga policia pasditen e së dielës pranë ish-stacionit hekurudhor pranë Wildenburg në Gjermaninë Perëndimore. Sipas policisë, bëhet fjalë për vr asje dhe në këtë ngjarje ka një të dy shuar. Tr upi i saj u zbulua nga policia të dielën pasdite pranë një stacioni hekurudhor të br aktisur midis fshatrave Wildenburg dhe Hohenhain. Hetuesit janë të qartë se vd ekja e Luis nuk ishte një aks ident.

“Hetimi i deritanishëm ka konfirmuar se vajza ishte vik timë e vr asjes”, tha zëdhënës i zyrës së prokurorit publik në Koblenz. Megjithatë, sipas detektivëve, kr imi nuk ishte i natyrës sᶒ ksu ale. Shkaku i saktë i vde kjes do të përcaktohet nga autopsia, rezultatet e së cilës do të publikohen të martën.

Policia ka marrë në pyetje disa persona mes të cilëve edhe bashkëmoshatarët e Luizës.

“Ne nuk do të verbojmë plotësisht,” tha një nga oficerët që punonte në këtë rast.

Sipas hetuesve, një procedurë e tillë është e zakonshme. Pra, nuk do të thotë domosdoshmërisht se ata d yshojnë për një nga shoqet ose shokët e saj të klasës.

“Është mjaft e zakonshme që ne të marrim në pyetje njerëz të së njëjtës moshë me vik timën, veçanërisht në këto raste”, tha një zëdhënës i policisë për Bild.

Por policia pranoi gjithashtu se nuk është ende e sigurt nëse vendi ku u zbulua Luise është gjithashtu skenë kr imi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *