Toka nuk gjen qetësi! Tjetër tërmet i fuqishëm, ja sa ishte magnituda


Prej më shumë se një muaji Turqia duket se nuk po gjen qetësi, pasi ndodhet nën go ditjen e vazhdueshme të tërmeteve.

Pak minuta më parë Rurqia përjetoi sërish lëkundje të forta pasi u godit nga një tërmet me magnitudë 4.6.

Kujtojmë që mëngjesin e 6 shkurtit Turqia dhe Siria u go ditën nga një tërmet apokaliptik që shka ktoi dhjetëra e mijëra të vd ekur, mijër të pla gosur si dhe mijëra ndërtesa të rrë zuara.

Që prej asaj dite Turqia vijon të go ditet nga tërmete të fo rta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *