Çfarë po ndodh, FNSH zbarkon në Krujë, në kërkim të…


Një operacion blic po zhvillon Policia e Krujës. Në këtë operacion po marrin pjesë edhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë. Mësohet se në Krujë po kontrollet po ushtrohen prej disa ditësh rresht, ndërsa shtrihen në akse e zona të ndryshme të rrethit.2 Çfarë po ndodh, FNSH zbarkon në Krujë, në kërkim të…

Sipas informacioneve mësohet se kontrollet po bëhen për ndalimin e personave ne kërkim, persona që lëvizin me armë apo sende të tjera të jashtëligjshme. Kontrollit i nënshtrohet çdo automjet që kalon në aksin ku ndodhen pikat e kontrollit të Policisë dhe FNSH. Çfarë po ndodh, FNSH zbarkon në Krujë, në kërkim të…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *