Olta përplaset keq me Kiarën: Duhet të të vijë turp, indiferenca që tregove ndaj këtij çuni…


Debate të ashpra janë zhvilluar mes Oltës dhe Kiarës, ndërsa ‘mollë sherri’ është bërë Luizi.

Ky i fundit për disa ditë po qëndron në një provë bashkë me Oltën, duke mbajtur një bluze të ngjitur.

“Duhet të të vijë tu rp për këtë sjellje. Indiferenca që tregove ndaj këtij çuni. Ti ia bërë këtij çuni që bëhet c opa për ty. Tu rp”, tha Olta.

Luizi i kthehet Kiarës: Në një lidhje ka dashuri, përkujdesje dhe vëmendje. Cilën më dhe ti?

Ndërsa Kiara ia kthehu: “Se përse duhet të më vijë t urp. Po e ka fa jin ky që ta lejon ty këtë gjë. Tu rp të kesh ti!”.

DEBATI KIARA-OLTA

Olta: Ty të vjen tu rp nga sjellja jote dhe tani më ak uzon mua dhe thua se unë kam bërë lojë dje.

Kiara: Ule tonin e zërit. Qetësohu një herë!

Olta: Jam shumë e emo cionuar tani. Për herë të parë kam bërë një gjë komplet me emo cion, dhe të më aku zosh ti…

Kiara: Bravo, bravo!

Olta: Nuk është faji im që dole një njeri i ftohtë!

Kiara: Nuk ke punë të ndërhysh mes meje dhe Luizit. Mos më shit moral!

Olta: Kam shitur unë moral? Vërtetë e ka kjo?

Luizi: Po!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *