A po afron fundi i botës? Kina në alārm, atje po bie ‘shi krimbash’ nga qielli (video)


Shi me krimba në Pekin? Kjo është ajo që shumë kanë menduar duke parë videot më të fundit që vijnë nga Kina, të cilat janë bërë shpejt “virale” në rrjetet sociale.

Video që tregon vija të gjata të krimbave të ngordhur, që zv arriten në mbulesat dhe fshirëset e xhamit të makinave të parkuara. Çfarë ndodhi?

Sipas asaj që sigurojnë ekspertët e Revistës Shkencore të Nënës Natyrë, me shumë gjasa ka pasur një efekt zv arritës të një tornadoje që do t’i kishte bërë kr imbat të mbërrinin atje, shumë kilometra larg vorbullës së tyre.

Një tjetër shpjegim alt ernativ, gjithmonë në nivel shkencor, do ta gjurmonte rrethanën e çuditshme që nga dalja e krimbave nga toka, pas shkrirjes së ngricave, dhe me rritjen e temperaturave, afrimin e pranverës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *