Arbër Hajdari ia thotë në sy Kiarës: Ti je arrȯgante ndaj Luizit!


Opinionisti Arbër Hajdari ka komentuar raportet e Luizit me Kiarën gjatë lojës siameze kur ai ishte me Oltën.

Luizi pati dhim bje koke dhe ishte i sëmurë.

Olta u kujdes për Luizin dhe siç edhe deklaroi, e bëri për arsye humane dhe jo për lojë.

Kiara u përpoq ta argumentojë se gjërat në shtëpi janë ndryshe nga çfarë duken jashtë.

Nga ana tjetër Zhaklin Lekatari u shpreh se nuk pa ndonjë gjë që nuk shkonte në këtë rast pasi Kiara, sipas saj ka dë shmuar se e do Luizin.

Biseda:

Kiara: Shumë situata këtu, kanë treguar se Olta bën disa veprime për të shfrytëzuar gjithçka për lojë. Nuk e mohoj faktin që Olta është e ndjeshme, por jo deri në pikën që ajo të duroj gjithçka ka bërë Luizi. Më vr au komenti i saj për shkak të ftohtësisë time në atë situatë. Nuk ka të drejtë Olta të ndërhyjë këtu. Luizi dhe Olta kishin bërë një bisedë me njëri-tjetrin që ata donin të më vinin mua në lojë.

Arbër: Kësaj rradhe nuk gjej arsye, për ta justifikuar sjelljen e Kiarës, se si mund të jetë aq indiferente ndaj të dashurit të saj. Ajo e ka obligim përkujdesjen. Nuk e justifikoj dot komentin “Hemo se nuk të dhe mb aq shumë koka”. Nëse Olta po bën lojë, luaj dhe ti o Kiara. Kur personi yt i dashur të thotë që është sëmurë, nuk gjej argument të justifikoj veprimin tënd.

Kiara: Jemi shumë të ngarkuar, është dita e 80. Gjërat shihen ndryshe nga ekrani, ndryshe janë këtu.

Luiz: Arsyeja që nuk u afrua Kiara kam qenë unë. I thash unë mos më rri pranë se nuk doja zhurmë.

Kiara: Unë dashurinë time e tregoj në mënyra të tjera, nuk e tregoj duke i dhënë pu thje apo duke i zier çaj.

Arbër: Ti ndonjëherë ke një sjellje arro gante.

Kiara: Të dy e kanë bërë këtë gjë, për të më vënë në lojë. Nuk ishte edhe aq e madhe.

Zhaklin: Unë këtë ngjarje e kam parë si lu ftë pu shtetesh. Mërzinë e Kiarës e kuptoj dhe e justifikoj. Luizi i ka dhënë pu shtet Kiarën dhe ajo njësoj si Deamishel po luan f ort dhe e shikon veten në finale me Luizin. Kiara duhet ta pyeste Luizin nëse ai është mirë ose jo. Sa i përket Oltës, ajo ka patur nevojë edhe për dashuri dhe mbase e ka “përdorur” Luizin për më vonë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *