Kapet mat mbreti Charles III, tërbohet me ndihmësit e tij në ditën e parë në krye të Monarkisë – VIDEO


Charles III bëri histori sot pasi u shpall Mbreti i ri – por të pranishmit e gjetën veten të hutuar kur monarku i ri befas bëri një gjest të tërbuar ndaj një prej ndihmësve të tij.

Ndërsa shkoi për të nënshkruar Proklamatën historike, Mbreti i bëri shenjë furishëm një ndihmësi që të lëvizte një kuti stilolapsi nga tavolina e tij, të cilën shikuesit e përshkruan si ‘shumë të vogël’ për dokumentin e madh dhe shkrimin.

Pavarësisht nga graviteti i momentit, shikuesit nuk mund të mos e shihnin si zbavitëse vështirësinë e dukshme që kishte Mbreti me stilolapsin.

Charles i kërkoi një ndihmësi aty pranë që ta hiqte kutinë nga tavolina, në mënyrë që ai të nënshkruante pjesën e dytë të dokumentit të madh.

Kompleti i stilolapsit që ai përdori për të nënshkruar dokumentin e rëndësishëm ishte një dhuratë nga djemtë e tij, princat Harry dhe William. Disa shikues bënë shaka se Mbreti i ri ‘vodhi’ stilolapsin pasi e panë se e vendosi në xhep përpara se ta nxirrte përsëri. Mbreti Charles u bën gjeste dy herë ndihmësve për të hequr tabakanë e stilolapsit nga tavolina


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *