Pamje nga festa e ditëlindjes së Efit


Efi, sot po feston ditëlindjen e saj.

Ajo ka ftuar shumë figura publike , ku ftesat ia ka dërguar nëpër Instagram.

Në mesin e figurave publike janë : Mikela Pupa, Eraldo Rexha, Rondaldo Sharka, Olti Curri, Besa Kokedhima, Bledi Mane dhe shume te tjerë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *