Tjetër Skāndal nga produksioni: Fal sërish Oltën dhe Qetësorin që thyᶒn rregullat dhe ndëshkon Luizin dhe grupin e tij


Për këtë arsye, Vëllai i Madh futi një zarf të zi brenda në shtëpi, i cili ndëshkonte tre banorët.

Për shkak se ata thy en rregullat, Vëllai i Madh vendosi që ata të tre të dërgohen në nominim.

Luizi, Kristi dhe Armaldo thy en një nga rregullat kryesore të këtij foramti. Ata u f utën në të njëjtën banjë njëkohësisht, ndërkohë që një gjë e tillë nuk lejohet.

E tur pshme është ajo që ka ndodhur natën e sotme në Big Brother ku zarfi i zi duhet të kishte dë nim për Oltën dhe Qetësorin pasi diskutuan me kode për nominime dhe Qetësori i ka dhënë i informacion nga jashtë.

Olta kishte një paralajmërim në primen e ditës së shtunë dhe duke qenë se thy u sërish rregullat duhet të dilte nga shtëpia pasi diskutoi nominimet me Qetsorin si aleatë.

Në fakt zarfi i zi ka një dë nim ku ka mxjerr në nominim brenda natës Armaldon Luizin dhe Kristin pasi janë fu tur në banjo njëkohësisht dhe pse me mikrofona ndezur dhe nuk kanë shkëmbyer asnjë bisedë

Produksioni ka vepruar sërish në mënyrë shumë të tur pshme duke nxj err Armaldon Kristin dhe Luizin në nominim pasi tashmë janë bërë aleancë bashkë. Kjo është në mënyrë të hapur favorizim për Oltën dhe produksioni është hapur ku ndër Luizit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *