Trȯnditëse/ Nënā thᶒr djalin 4-vjeçar me th ikë në sy të gjyshes


Një nënë nga Teksasi ka vr arë me thi kë djalin e saj 4-vjeçar në sy të gjyshes së tij. Monica Figueroa është aku zuar për vr asje kapitale për vde kjen e 4-vje çarit Grayson Hurt. Autorja e kr imit, Monica Figueroa është arre stuar për vr asje ndërsa e ëma e saj, Mary Johnson është vënë gjithashtu në pr anga për rre zikimin e një fëmije.

Johnson ka thirrur autoritetet në shtëpinë e vajzës së saj rreth orës 6:40 të mëngjesit. Ajo i ka thënë policisë se kishte fr ikë se e bija kishte dë mtuar Grayson-in. Policia e ka gjetur trupin e 4-vjeçarit të mbuluar pjesërisht me një batanije. Më pas hetuesit kanë zbuluar se fëmija kishte vd ekur prej orësh.

Johnson i ka treguar policisë se e kishte parë të bijën duke g oditur mbi batanije me një thi kë me dorezë druri. Fillimisht ajo ka dëgjuar ul ërimat e nipit të cilat më pas janë shuar. Gjyshja dy shohet se është larguar pasi e bija e ka kë rcënuar. Ajo është kthyer të nesërmen dhe ka njoftuar policinë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *