E rëndë/ U ‘fiksυa’ me vajzën e mitυr që pa në park, shqiptari përndiqtᶒ vazhdimisht 11-vjeçaren


Një shqiptar në Londër është dë nuar me bu rg, pasi aku zohet për përndje kje ndaj një vajze të mi tur.

Bëhet me dije se shqiptari Erion Sinaj 22 vjeç, përnd iqte vazhdimisht një vajzë 11-vjeçare. Ai ishte pikasur disa herë nga nëna e vajzës jashtë banesës. Si fillim nëna e 11-vjeçares kishte dy shuar se po planfikonte ndonjë vje dhje, por më pas kishte kuptuar se shqiptari ishte fiksuar me vajzën e mi tur.

Kur u arr estua nga policia Sinaj tha se edhe vajza kishte një pëlqim për të dhe se ishte një dashuri e ndërsjelltë. 22-vjeçari për herë të parë vajzën e kishte parë në një park. Fillimisht shqiptari u parlajmërua se nuk duhej t’i afrohej më 11 vjeçares. Mirëpo i riu nuk e ka marrë parasyshë këtë dhe ka shkuar sërish në shtëpinë e saj dhe ka te ntuar të komunikojë.

Shqiptari tashmë është arr estuar për përndj ekje dhe është dë nuar me 8 muaj bu rg si dhe i ndalohet t’i afrohet familjes apo 11 vjeçares.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *