E TURPSHME: Produksioni nxjerr Sabianin dhe fut në lojë si banor ish të dashurin e Kejsit që të….


Iu elim inua babai, tani produksioni ia fut në shtëpi ish të dashurin Keisit.

Lorenc Hasrama, ish i dashuri i Keisi Medinit është bërë mbrëmjen e djeshme pjesë e Big Brother Vip Albania.

Ai është një nga dy banorët e rinj që i bashkohen shtëpisë më të famshme në Shqipëri, teksa po i afrohemi finishit të 100 ditëve të para të këtij formati.

Në momentin e transmetimit të klipit të tij, kamera fokusoi disa herë Keisin dhe Sabianin për të treguar reagimin e tyre.

Kujtojmë se i el iminuari i mbrëmjes së djeshme ishte pikërisht Sabiani i cili Brenda shtëpisë me një mision për të qenë pranë të bijës pasi ishte fillimisht ku ndër romancës së tij me Kristin.

Kjo është një skemë e shë mtuar e produksionit duke bërë gjithçka për lojë duke cë nuar parimet njerëzore dhe morale. Kjo është diçka e përsëritur pasi edhe Shpati ishtw ish i dashuri i Nitës dhe duke qenë se në këtë rast dë shtoi produksioni përdori mënyrën tjetër


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *