Këngëtares i ndodh e papritura në mes të skenës: Do të të vrās! Ik nga këtu ku*vë


Një ngjarje aspak e këndshme ka ndodhur për këngëtaren Avril Lavigne. Teksa ishte në skenë ajo u përball me një situatë sa të sik letshme po dhe të vë shtirë.

Ylli 38-vjeçar i pop-it u ngjit në skenën në Rogers Place për të hapur performancën e AP Dhillon. Mirëpo, një prot estuese to ples e ndërpreu pasi u ngjit në sk enë duke treguar mesazhet që kishte shkruar në gjoks.

Fillimisht Avril Lavigne u përpoq të vazhdonte performancën e saj duke e injoruar pro testuesen.

Megjithatë, pak më vonë, ajo u përpoq ta përballonte situatën me humor. “Dil nga ketu. Largohu nga këtu ti ku*vë”, dëgjohet duke i thënë duke qeshur.

Disa sekonda më vonë, një burrë nga ekipi i sigurisë ngjitet në skenë dhe largon pr otestuesen.

Pas ngjarjes së pap ritur, Avril Lavigne u shpërblye me çmimin “TikTok Aëard” dhe në fjalën e saj falenderuese ajo nuk la pa përmendur edhe episodin e ndodhur.

“Nëse dikush guxon të më ndërpresë sërish, kanadezi do të dalë nga unë dhe do të v ras”, ka thënë sërish këngëtarja me humor.

E sigurisht kjo ngjarje ka arritur që të rr ëmbeje vemendjen e mediave të huaja si dhe po bën xhiron në rrjetet sociale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *