“Të rikthehet dënimi me vdᶒkje “/ Māsākra hȯrrȯr e Dan Hutrës tᶒrrorizoi opinionin publik me vrāsjᶒn e 3 grave dhe plāgosjᶒn e tre të tjerave, shpërthᶒn avokati i njohur: Të bëhet referendum, ai që vrᶒt…


Vr asja ma kabre e nga dora e ligë e Dan Hutrës ku la të vd ekur tri gra të pafajshme, si dhe u pl agosën tre të tjera ka tro nditur pamasë mbarë opinionin publik. Si shkak i këtij akti ho rror, reagimi i a shpër i avokatit Ndue Pjetra ka dë nuar ashpër veprimin e pafalshëm të autorit Hutra.

Avokati Pjera sugjeron rikthimin e dë nimit me vd ekje në Shqipërisë për të tilla kr ime mon struoze. Ai tha se për këtë çështje duhet të pyeten vetë shqiptarët përmes referendumit.

“Jam për dë nimin me vd ekje, ai që vr et të vr itet. Ai që del prej b urgu, del e vr et prapë. Të bëhet një referendum në Shqipëri. Lërë ca thotë Amerikan, se e ktheu dhe vetë. Pse mos ta kthejë dhe ne. T’i themi shqiptarëve, a jeni pro kthimit të dën imit me vd ekje. Kur i d ënuari del nga bu rgu, për vepra të tilla pe nale, duhet të mbahen në mbikëqyrje, për mua drejtori i policisë pas këtyre vr asjeve, nuk mundet të jetë më as polic. Pra jemi katastrofë.

Por tani kemi dhe një gjë tjetër, që ky shteti jonë i famshëm iu sekuestron pasuritë. Emigrantë të shkretë që blejnë shtëpi në bregdet, ia sekuestron shteti dhe i pyet; ku e ke marrë paratë? Nëse nuk vë dorë shteti, të vërë dorën populli. S’dua as Ramë dhe as Berishë. Kjo politikë duhet të zhd uket!.

Klienti im më ka thënë e Dan Hutra e ka paralajmëruar mas akrën. Dhe vëllai i familjes Kurti ka pa ralajmëruar mas akrën. Ai ka thënë; veç mos dalsha nga bu rgu. Dhe tani hesht policia apo dhe të bu rgosurit.”, tha avokati.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *