E pakrahasueshme, kjo është shenja më joshëse e Horoskopit


Femrat e lindura në këtë shenjë mund të joshin këdo që duan, ndërsa meshkujt konsiderohen si më të aftët në shtrat. E kemi fjalën sigurisht për Demin, të cilët përgjithësisht njihen si persona të pasionuar dhe tejet femëror apo mashkullor, në varësi të gjinisë. Për femrat, flirtimi është pjesë e përditshmërisë.

Edhe pse u pëlqen të bëjnë komplimente, nuk u pëlqen shumë t’i marrin, sepse janë mjaft të sigurta në vetvete. Vetëbesimi i tyre i ndihmon të fitojnë mbi të gjithë ata mbi të cilët “vënë sytë”, ndërsa, nga ana tjetër, është e pamundur t’i bësh për vete nëse nuk je interesant për ta.

Për sa u përket meshkujve të lindur në këtë shenjë, joshja është më e lehtë për ta sesa shenjat e tjera të zodiakut dhe gjithashtu kanë një reputacion të justifikuar se janë të mirë në shtrat. Përveç kësaj, ata janë të paparashikueshëm në shtrat, kështu që patjetër nuk do të mërziteni me ta. /abcnews.al


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *