“Skemë e pacipë”/ Qetsori ‘shpërthᶒn’ ndaj stratᶒgjisë së Luizit dhe ua thotë në sy banorëve të BBV: Ai ju ka ‘p*rdh*nuar’


Qetsor Ferrunaj e ka quajtur Luiz Ejllin të pabesë. Skemën që këngëtari bëri për Krist Aliajn dhe Armaldo Kllogjerin, ai e quajti “përdh unim” ndaj tyre.

Kristi: Që kam kaluar kohë të mirë me të, e pranoj. Ai për mua është çun i mirë, por ka këto pr oblemet që ma bëjnë të pamundur qëndrimin me të.

Qetsori: Skemë e pacipë. Është një lloj përdh unimi. Ai ju ka përdhu nuar. Kur të vij momenti unë do ja them atij.

Armaldo: “I përdh unuar” është cik fjalë e madhe, ndoshta shfry tëzuar se përdhu nuar ka kuptim tjetër. Nuk është momenti për ta përdorur këtu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *