Sporti në zi/ Ndërron jᶒtë në moshën 25-vjeçare atleti shqiptar


Një aks ident i r ëndë ka ndodhur në Greqi, ku ka ndërruar j etë atleti shqipatar, Denis Gjura.

Bëhet me dije se 25-vjeçari shqiptar ishte duke udhëtuar, kur humbi kontrollin e mjetit dhe u përp las me trafikndarësen në Patra. Përpla sja ka qenë e fo rtë dhe alteli shqiptar ka humbur je tën në vendin e ngjarjes.

Mediat greke shkruajnë se Denis Gjura ishte një atlet i Esperos Patras dhe kishte marrë disa çmime siç ishte fitorja në “Run Greece of Patras”.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *