Ekѕрerti: Audienсa e Kiarëѕ në rënie, Olta рo ja kalon


Teksa Luizi prej kohësh ka mbajtur fronin i personi më i klikuar dhe i ndjekur në rrjetet sociale, lëvizje ka patur dhe në audiencën e konkurentëve të tjerë që kanë qënë aleatë apo kundërshtarë të tij në lojë.

Kiara duhet se po njeh një rënie të pandalshme kohët e fundit e kjo ndikuar nga loja e saj brenda shtëpisë dhe mospëlqimit të sjelljes së saj nga publiku. Eksperti i IT-së Tomi Kallanxha, i ftuar në “Jeto me Orën”, deklaroi se gjatë marsit Kiara ka patur dhe vazhdon të ketë një rënie të audiencës, por e kundërta ka ndodhur me Oltën

“Të gjithë individët që janë brenda, që shoqërojnë Luizin dhe bëhen faktorë me Luizin vjen një moment i caktuar që shkëputet Luizi dhe bie audienca. Si në rastin e Jorit që kur ishte me Luizin shkoi lart Jori dhe tani që nuk ka më kimi mes tyre ëshët kthyer në rënie audienca e Jorit.

Kiara është në rënie, popullariteti i Kiarës me situatat që ka bërë brenda. Olta ka filluar të fitojë audiencë, mund tja ketë kaluar këto 15 ditë mars Kiarës. Ermiona ka pasur një hipe të madh në një moment para se të dilte, ndoshta doli në momentin e gabuar”, u shpreh Tomi Kallanxhi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *