Mos besoni po deshèt, Luizí nxjèrr Olten javes tjeter nga shtepia, ja plani si ja dèl mbáne


Luizí ka zbùluar një strategjí tjetër për lojën ditët e fùndít. Pasi fùti veten në nominim báshkë me Kristin dhe Armaldon, Luizí zbùlon mënyrën se si do ta fùsë edhe Oltën e Qetsorin në nominim báshkë me veten.

“Kur dua të shkòj në b.rg me disa persona të cáktuar i fùs në tualet. Do shkòj në b.rg me ta dhe do i nxjerr nga shtëpia. Do márr Oltën dhe Qetsorin edhe do fùtemi në nominim.”, i thotë Luizí, Nitës dhe Fotinisë.

Në një bisedë në tavolinën e bukës me Gertin, Kiarën dhe Dean, Luizí ka treguar se u ftua për të qenë pjesë e Big Brother VIP 1 por pati arsye pse nuk pranoi.

Ai u rrëfye dùke thënë se i vdíq babai dhe se nuk ishte në gjèndje të vinte. Gerti: “Ti do hyje që në Big Brother-in e parë?” Luizí: Po, më thanë, por më vd.q baba dhe e lashë. Gerti: Domethënë e ke studiuar Big Brother-in që në pándèmi? Luizí: Jo mor burrë, dy muaj párá se të hyj. Thashë ta márr vesh njëherë se ku po fùtem. E fíllova të studioj lojërat, zarfat si bèhèt BB.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *