Ermesi nga Fushë-Kruja thirrje të ish-dashurës: Hajde pajtohemi ose ndryshe…


Një rast i pazakontë ka mbërritur në redaksinë e JOQ. Një i ri nga Fushë-Kruja i quajtur Ermes i ka shkruar një letër lamt umire ish-të dashurës së tij.

Ai shkruan për redaksinë tonë se pas nd arjes me të nuk e sheh më të arsyeshme të je tojë. I riu thotë se do t’i japë fund je tës nëse ajo nuk i kthen përgjigje.

Në letrën dedikuar saj ai i kërkon fa lje asaj dhe familjes së saj dhe i thotë se pa të, i zihet fr yma çdo sekond që kalon.

Ai shkruan:

“Pershendetje si jeni doja tiu pyesja dicka jam ermes s. nga fush kruja. Un jam ndare nga nusja edhe kam vendosur qe me date 23 ti jap f und je tes time se nk mundem dot pa te. Edhe doja te dija nese ju mundeni dot te pu blikoni dot nje leter qe do shkruaj per te se kam f rik se nk shkon ne duart e saj.”

Stafi i JOQ Albania i bën thirrje institucioneve pë rkatëse të reagojnë në lidhje me rastin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *