TRAGJEDI! Aksidᶒntohen për vdᶒkje 5 fëmijë, 16-vjeçari humbet kontrollin e makinës dhe…


Pesë fëmijë kanë humbur je tën në një ak sident, pasi një automjet doli nga një autostradë në Westchester, Nju Jork.

Vi ktimat, katër djem dhe një vajzë, ishin të moshës nga 8 deri në 17 vjeç, sipas një njoftimi për lajmet nga Siguria Publike e Qarkut Westchester.

Nissan Rogue me të cilin po udhëtonin fëmijët, goditi një pemë dhe mori flakë pasi doli nga lumi Hutchinson Parkway.

Një djalë 9-vjeçar i mbijetoi ak sidentit, sipas autoriteteve, teksa hetuesit besojnë se një 16-vjeçar po drejtonte makinën, sipas njoftimit.

Rrethanat e plota të ak sidentit mbeten nën hetim nga Departamenti i Policisë së Qarkut Westchester.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *