Edhe gjarpërinjtë… shkojne te mjeku: ja pitoni Pippo që i është nënshtruar skanerit para operacionit (Foto)


Veterinerët e Canc, Qendra për kafshët jokonvencionale, në Torino, organizuan një transport të jashtëzakonshëm për të trajtuar Pippo, një piton molur me përmasa rreth 4 metra, në ambientet e tyre.

Dëshmia e detajuar e hyrjes së gjarprit në klinikë është dhënë në faqen e së njëjtës në Facebook: me një video, në fakt flitet për shtrimin në spital të Pippos, një gjarpër në pronësi, për hetime.

Qindra komente u hodhën nën ato imazhe me shumë që i kërkojnë vetes mundësinë për të mbajtur një kafshë të asaj madhësie në shtëpi si kafshë shtëpiake.

Në përditësimet e mëvonshme të kompletuara me foto, Pippo qetësohet dhe i nënshtrohet skanimit CT dhe, më pas, lihet pa “mëngjes”, duke pritur për operacionin që do ta kthejë atë në formë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *