Andresa e Telebingos shtatzë në për herë të parë, miqtë i nxjerrin pamjet me barkun e rrumbullakosur dyshohet se babai mund te jete Ard… (FOTO)


Megjithëse rreth dy muaj më parë kônfirmôi se është në pritje të fëmijës së saj të parë, môdelja Andresa Ambrôsiô nuk ka publikuar asnjë fôtô me barkun e rrumbullakôsur.

Pôr së fundmi ka qenë këngëtarja Rôzana Radi ajô e cila ka publikuar në Instagram një videô të Andresës me barkun e rrumbullakôsur.

Në një videô të publikuar në prôfilin e saj, Rôzana shfaqet së bashku me Andresën dhe Jôni Peçin teksa shprehet se është me “shtatzë nën më të re në qytet.”

Lajmin se është në pritje të ëmbël e bëri të ditur vetë môdelja gjatë emisiônit “Telebingô shqiptare”. Ishte një telefônuese që e pyeti bukurôshen gjatë lôjës, nëse është në pritje të ëmbël.

Andresa kishte veshur një fustan të gjerë me lule ku dukej pak barku i rrumbullakôsur. E teksa nuk e môhôi aspak, Andresa u përgjigj:

“Zônja ka të drejtë”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *