Prishen planet për “Dancing with the Stars”, Sara Hoxha sërish shtatzënë?


Sara Hoxha ose ndryshe partnerja e Ledri Vulës, është konfirmuar si konkurrente e “Dancing With the Stars”, por një foto e Ledrit na la të kuptonim diçka tjetër. Ata ndodhen me pushime së bashku me vogëlushen e tyre.

Ledri ka publikuar një foto në story ku shkruan: “vet i katërt”. Dhe shihet Ledri në pasqyrë e në ekran të telefonit, Por ky shkrim na bëri të aludojmë se Sara mund të jetë shtatzënë duke qenë se reperi shkruan vet i katërt. Prishen planet për “Dancing with the Stars”, Sara Hoxha sërish shtatzënë?

Mos ndoshta Sarës do ti prishen planet për “Dancing with the Stars”? Le të shohim!/Kryefjala/ Prishen planet për “Dancing with the Stars”, Sara Hoxha sërish shtatzënë?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *