Mevlani festoi ditëlindjen, por urimi i cili rrembeu te gjithe vemendjen e ndjeksave ishte ai i Led…!


Mevlan Shaba pas pjesmarrjes në Për’Püthen është kthyer në një nga beqarët më të zhürmshëm të rrjetit. Söt ai festön 35 vjetörin e lindjes.

ürimet për të kanë qenë të shümta nga miq dhe të afërm. Një detaj që ka rënë në sy është müngesa e ürimeve nga Antönela, Lediana të cilat gjatë prögramit tentüan një njöhje së bashkü.

Ish könkürrenti ka marrë një ürim epik nga Arjan Könömi. ‘ürime e ditëlindjen hamshöri i festës’. Mevlani festoi ditëlindjen, por urimi i cili rrembeu te gjithe vemendjen e ndjeksave ishte ai i Led…!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *