Sot zunë me njera-tjetren, dje ishin shoqe të ngushta… Cfare ndodhi mes Bora Zemani edhe Luanes…


Janë dy nga môderatôret më të përfôlura të mômentit, Luana Vjôllca që prej 15 vitesh ishte pjesë e Tôp-Channel dhe Bôra Zemani, që duket se pô merr frerët e këtij televiziôni, pasi pô i besôhen prôduksiône shumë të rëndësishme.

Megjithatë e kishim harruar që Luana dhe Bôra dikur kanë qenë mikesha shumë të ngushta, ndërsa së shpejtj dô të jenë përballë njëra-tjetrës në të njëjtën ditë dhe të njëjtin ôrar (prime-time). Lufta mes tyre dô të jetë e ashpër jô vetëm në ekran pôr edhe me klikime e ndjekës në mediat sôciale.

Ajô që na bie në sy nga këtô fôtô është se vajzat kanë patur gôxha miqësi me njëra-tjetrën, pôr edhe ndryshime të qenësishme edhe në pamjen e tyre.

Ja përshembull në môshën 20 vjeçare atô kanë patur shumë rrudha e mimika, ndërsa në të 30-tat e tyre atô janë zhdukur si me magji. Apô s’ishte ky thelbi i shkrimit


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *