Ka mbaruar shkollën për avokate/ Kjo është konkurrentja e parë në ‘Për’puthen’


Konkurrentja e parë e Për’puthen për sezonin e ri është Xheni Brahaj. Vajza e cila ka mbaruar studimet e larta për juridik thotë se kur i vë një synim vetes e arrin.Ajo thotë se është tip i lirë, gazmor dhe aventurier.

“Unë jam shumë tip i lirë, aventuriere, gazmore dhe kur i vë një synim vetes e çoj deri në fund, i vura vetes një synim për të bërë një gjë ndryshe, kam qenë në një kohë relativisht të gjatë single.

Dua që partneri të jetë i pjekur, besnik dhe punëtor, është tipi ai që më ngjit më shumë, sa open mind është sa largpamës për synimet e veta. Kam mbaruar studimet e larta për juridik, për të drejtë penale, gjithmonë kam pasur fr ikë për veten kur e imagjinoja të ulur këtu. Ka qenë një shoku im i ngushtë që ma futi në dëshirë dhe thash pse jo”, tha Xheni.

Ajo që ra më shumë në sy ishte tatuazhi në këmbë i saj, ku shkruhej “Made to he ll”. Edhe pse në klip u duk shumë pro vokuese, në studio dukej një person ndryshe, sipas opinionistit Arjan Konomi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *