Habit gruaja: Unë ndaj burrin me nënën dhe motrën time disa herë në javë (Foto)


Një grua është mjaft e hapur për lidhjen e saj pasi pranoi se ndan burrin me nënën dhe motrën e saj.

Madi Brooks nga SHBA e cila ka mjaft fansa të rrjetet sociale tregon se është në një lidhje të hapuf pasi ndan burrin me nënën dhe motrën e saj. Në një video në Tik Tok ajo shprehet se kur nuk është në humor, e lejon burrin e saj të shkojë me të ëmën.

“Po, unë jam një grua e tillë. E lë burrin tim të shkojë me mamin disa herë në javë”, është shprehur Madi.

Por Madi nuk e ndan burrin e saj vetëm me të ëmën. Shpesh herë edhe e motra “luan” me burrin e saj.

“Dëshironi të dini se si e mbaj unë burrin të lumtur? E lë të luajë edhe me motrën time të vogël”, është shprehur ajo ndër të tjera.

Një marrëdhënie e hapur, e njohur edhe si marrëdhënie jo-ekskluzive, është një marrëdhënie intime që është seksualisht jo-monogame. Vitet e fundit, marrëdhëniet me shumë partnerë janë në rritje. Kjo lloj praktikë e çuditshme ka lulëzuar në Mbretërinë e Bashkuar gjatë dekadës së fundit me një rritje 50% në dhjetë vitet e fundit, sipas Daily Star.

Rreth 1.5 milion bashkëshorte britanike po krijojnë marrëdhënie treshe apo në grup.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *