Mergimtarit te njohur i ka ndodhur me e keqja , ai eshte mashtruar nga…. (Video)


Mërgimtari i njohur i TikTok-ut, Rasim Avdyli, në një video të gjatë, ka ndarë me fansat historinë e tij, ku thotë se është mashtruar dhe tradhtuar nga ish e dashura e tij shqiptare, dhe se kjo kishte ndodhur për vite të tëra.

Ai ka thënë se, edhe pse tani i ka të gjitha të mirat në jetë, prapë nuk ka mundur t’i harrojë gjërat e vështira që i kanë ndodhur në jetë me ish të dashurën shqiptare, andaj kjo e ka shtyrë t’i publikojë disa video për të.

“Ka thanë u mbet shtatëzënë, u kanë krejt rrenë, krejt dallavere. Ky u kanë problemi, me ka mashtru. Unë fëmij nuk jam kanë, por i kam besu dhe në fund me ka lënë me gishta në gojë”, thotë Avdyli në rrëfimin e tij.

Për më shumë, shikojeni rrëfimin e tij të plotë në videon e më poshtme:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *