Çfarë ndodhi mes Luizit dhe Kiarës në post BBV? Bledi Mane zbulon të vërtetën dhe habit me arsyen e braktisjes së studios


Me anë të një videoje live së bashku me Ermiona Lekbellon, Bledi tregoi se u largua nga studio dhe qëndroi shumë pak pasi të gjithë ishin kundër Luizit dhe Kiarës.

“Unë nuk ndejta shumë tek Prime sepse u çudita vërtet pasi shumica e banorëve iu lëshuan Luizit dhe Kiarës dhe i kërkonin llogari ‘pse u martuan, ata nuk e duan njëri tjetrin’. Më erdhi çudi se ata banorë 4 muaj kanë qenë ushtarët e Luizit”- tha Bledi ndër të tjera.
-Pa ju shqetesuar hapni reklamat me poshte nese ju duket dicka interesante


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *