Nita Latifi kapet mat me ish banorin e BBVA në lift të Hotelit / Video


‘Çmendet’ rrjeti – Kapen mat në shoqërinë e njëri-tjetrit dy ish-banorët e “BBVA”

Nita Latifi dhe Shpati janë parë se bashku teksa dilnin nga një kafene.

Nuk dihet përse janë takuar apo nëse ka ndonjë rikthim në lidhjen e tyre.

Dyshja ishin shumë të afruar edhe në “BBVA”, edhe pse atë kohë e mohuan një ribashkim të mundshëm, por video e flet të kundërtën.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *