I pamposhtur, kampioni Florian Marku çon në “peshë” zemrat e Shqiptarëve në “Air Albania”


Florian Marku mbetet i pamposhtur. Kampioni shqiptar ka mundur me pikë pas 10 raundesh boksierin meksikan Miguel Perra.

Një ndeshje mjaft emocionuese nga të dy boksierët por në fund ka qenë shqiptari ai që ka fituar.

Me mijëra qytetarë kanë qenë të pranishëm në stadiumin “Air Albania” dhe me miliona të tjerë e kanë ndjekur nga ekrani. Marku ka fituar me pikë 96 me 91.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *