“Sa herët i le vajzat tuaja more dok”, dedikimi i koleges për dr. Visar Huruglicën i cili vdiq papritur


Lajmi për ndarjen e papritur nga jeta të oftalmologut nga Gjilani, dr. Visar Huruglica, ka pikëlluar jo pak njerëz. Një kolege e punës, Shqipe Bajgora, ka bërë një dedikim prekës në profilin e saj virtual.

“Sa herët i le vajzat tuaja more dok”, ka shkruar me plot dhumbje Shqipja. Ja dedikimi i plotë Shqipe Bajgorës:

Cfare lajmi i trishte , cfare tragjedije …o Zotttt ? Sa herët i le vajzat tuaja more dok, gruan prinderit ,motrat , e te gjithe neve qe te deshtem aq shume… Po qysh kurrë ske dite me idhnu askend bre .Ti e ke dashte jeten shume ,pse more Viski na e bane kete ?

Heret bre shume heret ,hala i ri breee …. Ngushllime familjes ,ngushllime miqve ,kolegeve dhe kush e ka njohur . Shpirti i tij i bardhe u prehte ne parajse .? Do te kujtojme gjithmone Viski jone i dashur , me shume dashuri ?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *