OPERACION? “Ervis Martinaj, ka kontaktuar me një kirurg plastik në Itali, para dy muajsh”


Ervis Martinaj mund të ketë bërë operacion plastik. Kështu është shprehur ish-komisari i policisë Dritan Zagani. Sipas tij, Martinaj ka kontaktuar me një kirurg plastik në Itali dhe është kërkuar që ai të vijë në Shqipëri.

Sipas Zaganit, kjo pistë duhet të merret parasysh. Ai u shpreh:

Pak muaj para se të zhdukej ky person nëpërmjet lidhjeve të tij ka kërkuar të takoj një nga kirurgët plastik më të mirët në Itali. Ka dërguar njerëz që ta sjellin në Shqipëri dhe ky kirurgu është shqiptar. Hetuesit a e kanë shqyrtuar ndonjëherë këtë mundësi? Thuajse dy muaj para se të zhdukej Ervis Martinaj ka ndodhur kjo gjë.

OPERACION? “Ervis Martinaj, ka kontaktuar me një kirurg plastik në Itali, para dy muajsh”. Ervis Martinaj mund të ketë bërë operacion plastik. Kështu është shprehur ish-komisari i policisë Dritan Zagani. Sipas tij, Martinaj ka kontaktuar me një kirurg plastik në Itali dhe është kërkuar që ai të vijë në Shqipëri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *