Noizy bën lajmërimin e papritur: ‘Do të largohem…’,


Reperi Noizy ka bërë një lajmërim të papritur. Ai ka vendosur të largohet përkohësisht nga rrjetet sociale. Këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi në Instastory ku tregon se i duhet të qëndrojë një javë larg rrjeteve sociale dhe kjo për një arsye të rëndësishme.

“Më duhet të rri një javë pa rrjete sociale për të mbaruar albumin ‘Alpha’, njofton Noizy. Kujtojmë se Noizy muajin e kaluar mbajti një koncert gjigant në Tiranë, ku krah tij performuan dhe shumë artistë të njohur. Noizy bën lajmërimin e papritur: ‘Do të largohem…’,

Reperi Noizy ka bërë një lajmërim të papritur. Ai ka vendosur të largohet përkohësisht nga rrjetet sociale. Këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi në Instastory ku tregon se i duhet të qëndrojë një javë larg rrjeteve sociale dhe kjo për një arsye të rëndësishme.

“Më duhet të rri një javë pa rrjete sociale për të mbaruar albumin ‘Alpha’, njofton Noizy. Kujtojmë se Noizy muajin e kaluar mbajti një koncert gjigant në Tiranë, ku krah tij performuan dhe shumë artistë të njohur. Noizy bën lajmërimin e papritur: ‘Do të largohem…’,


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *