Policja me trupin “Kardashian” bëhet virale, miliona përdorues të internetit po e kërkojnë: Dua të arrestohem!


Dentisti multimiliarder Lionel Guendy u arrestua dhe u burgos pasi gjymtoi qindra pacientë të tij me mashtrimin për t’i dhënë “Buzëqeshje perfektë,”

Por policja që e shoqëronte “vodhi” shfaqjen!

Policja “shpërthyese” franceze u bë virale brenda pak orësh për shkak të ngjashmërisë fizike me Kim Kardashian, deri në atë pikë sa video e saj kaloi 2 milionë shikime në Twitter.

“Dikush të më japë emrin e kësaj zonje, dua të arrestohem”, shkroi dikush në Twitter së bashku me foton e oficeres.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *