“Casa de Laçi”, shqiptarët hapin thesin, hedhin lekun “lumë” në mes të dasmës(Video)


Dasmat janë një ngjarje e shënuar në jetën e njeriut dhe shqiptarët i kushtojnë mjaft rëndësi këtij eventi, përveç përgatitjeve ata “zbarzin dhe xhepat”. Një nga “huqet” e shqiptarëve sigurisht është dhe heqja e llastikut të tufës me para.

Një video e shpërndarë së fundmi nga një dasmë në Laç është bërë virale në rrjet, për shkak të sasisë së madhe të parave që hidhen nga dasmorët dhe mënyrës se si ata kanë zgjedhur të vishen për të hedhur tufat me para çiftit të sapo martuar.

Siç shihen dhe në video, dy të rinj janë veshur si protagonistët e serialit të famshëm “La Casa de Papel”, si dhe disa të tjerë kanë preferuar të vishen si sheikë dhe kanë vijuar të bëjnë atë që e kishin ndarë mendjen, pra të hidhnin lekun “lumë” te dasma e të afërmve të tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *