Rasim Avdyli tregon si e tradhtoj gruaja me shokun e ngushtë/VlDEO


Rasim Avdyli, një nga personazhet e ndjekur në rrjetin social Tik-Tok, më në fund e ka hapur zemrën. Ai, edhe një herë i është kthyer historisë personale që lidhet me ish gruan e tij. Rasim Avdyli tregon si e tradhtoj gruaja me shokun e ngushtë/VlDEO

Ai, ka treguar se pas 28 vitesh martesë e shoqja e ka tradhtuar me shokun e tij të ngushtë. Këtë herë, Rasim Avdyli flet me emra dhe detaje në videon që mund ta shihni më poshtë… sht1pe mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te e tij

Rasim Avdyli, një nga personazhet e ndjekur në rrjetin social Tik-Tok, më në fund e ka hapur zemrën. Ai, edhe një herë i është kthyer historisë personale që lidhet me ish gruan e tij. Rasim Avdyli tregon si e tradhtoj gruaja me shokun e ngushtë/VlDEO

Ai, ka treguar se pas 28 vitesh martesë e shoqja e ka tradhtuar me shokun e tij të ngushtë. Këtë herë, Rasim Avdyli flet me emra dhe detaje në videon që mund ta shihni më poshtë… sht1pe mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te e tij


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *