Skandal, dhυnë fizike ndaj një vajze në “It’s my home”, kërkohet ndërhyrja e policisë në Kosovë


Dhυna po promovohet në një reality show i quajtur “It’s my home” që ka nisur tash e disa ditë në Televizionin “First Channel”. Një banore është goditur me këpucë nga një tjetër banor pas një debati me tone të larta. Skandal, dhυnë fizike ndaj një vajze në “It’s my home”, kërkohet ndërhyrja e policisë në Kosovë

Viktima e dhunës, në këtë rast banorja e “It’s my home”, largohet duke qarë nga pjesa ku po debatonte dhe askush nuk shkon pas saj për ta ndihmuar. Përkundrazi një grua aty e përkrahë dhυnën ndaj saj duke i thënë s ulmuesit “bravo, mirë ia bëre”.

E përlotur, banorja që u sulmua dëgjohet teksa thotë “S’jam ardhë unë mem rreh këtu”. Kjo skenë e dhunës fizike, por edhe skena të tjera brenda kësaj shtëpie kanë bërë që një pjesë e madhe e komentuesve të kërkojnë ndërhyrjen e Policisë së Kosov. Skandal, dhυnë fizike ndaj një vajze në “It’s my home”, kërkohet ndërhyrja e policisë në Kosovë


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *