“T’qkyj si pulen”/ Sjellja vurgale e Inës, tenton ta sulmojë një banore


“T’qkyj si pulen”/ Sjellja vurgale e Inës, tenton ta sulmojë një banore. Përkundër pritshmërive, banorët e emisionit “It’s my Home” po dëshpërojnë me sjelljet dhe shprehjet e tyre.

Gjatë ditës së sotme ka pasur një debat të fortë mes banorëve, ku ishte Ina ajo e cila shpërtheu ndaj një konkurrentes. Krejt “e çart” Ina përdori fjalë të nivelit të ulët si: “Mshele gojën, mos ta ni zonin se t’qkyj si pulen”.

“T’qkyj si pulen”/ Sjellja vurgale e Inës, tenton ta sulmojë një banore. Përkundër pritshmërive, banorët e emisionit “It’s my Home” po dëshpërojnë me sjelljet dhe shprehjet e tyre.

Gjatë ditës së sotme ka pasur një debat të fortë mes banorëve, ku ishte Ina ajo e cila shpërtheu ndaj një konkurrentes. Krejt “e çart” Ina përdori fjalë të nivelit të ulët si: “Mshele gojën, mos ta ni zonin se t’qkyj si pulen”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *