E fundit Don Xhoni merret peng rrahet nga…? (Foto)


Xhonatan Isufi, i njohur si Don Xhoni me emrin e artit është marrur peng dhe rrahur sipas fjalëve të reperit nga Shqipëria Cllevio Serbiano.

Ky i fundit ka publikuar një këngë që titullohet ‘Cllevio Serbiano – Ganggo Petaggogg’.

Aty ka disa rreshta ku permendet Don Xhoni dhe tregon si e morren peng dhe e rrahen shpulla.

Cllevio ‘Don Xhonin e morren peng e rrahen shpulla,mu mgjujten ca besprema vrap iku dulla’

Ja dhe kenga.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *