Si më ka qu në polici shoku i ngushtë pasi më tradhtoi me gruan teme – Rasim Avdyli /VlDEO


Si më ka qu në polici shoku i ngushtë pasi më tradhtoi me gruan teme – Rasim Avdyli

Rasim Avdyli Arsim Avdyli Fikrije Ibrahimi Besnik Sherifi Mitrovic Mitrovica Shaci

Rasim Avdyli tregon historin si e dergoi shoku i ngusht ne polici dhe gruaja e tij e tradhtoj burrin me te ja video e tij :

Video këtu:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *