“Ishte bukur për sa zgjati”/ Megi Pojani tregon eksperiencën e fundit: Më doli shkumë nga goja


Megi Pojani di gjjithmonë si ta tërheqë vëmendjen nga të tjerët, e ndërsa pa komplekse ka publikuar një foto me të cilë ka treguar eksperiencën e djeshme.

Megi zbulon se fotoja është bërë gjatë kohës që ajo ka qenë në shtëpinë e vajzërisë, pra të prindërve, e ndërsa shkruan se foton e shkrepi pak para se të riktheheshin prindërit dhe të bënte punën e shtëpisë, që i nxorën “shkumë nga goja”.

“Kjo është fotoja ime e fundit dje në shtëpinë time të vajzërisë pak para se t’më dilte shkumë nga goja nga punët e shtëpisë.

Ishte bukur për sa zgjati, mami dhe babi u kthyen në shtëpi, i rikthehemi lojës”, shkruan Megi në një status në Instastory.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *