Be.fason Yuri Kim, Berisha dhe Meta do arr.estohen në të njëjten ditë


Andej nga “va rr e t” ku pr e h e t Saliu me të tijtë ka zhu rmë; pas pe rdes së ze zë të Ri lindjes së Ramës ka pa be si; nëpër “shk a ll ë t” e pr esidencës së Ilir Metës, “ka lbësira” e an d e j nga ru le t a e Fatos Nanos mu ngesë “en e r gj i e”. Dikush ka pr erë “te lat” e krimit dhe ka nd e z u r dritë të fo rtë shpr e se.

Shkruan Sokol Pepushaj Afrimi i ditës së pr angave për “Pe shqit” e mëdhenj, ka ngr i tu r të “vd e ku r i t” nga “va rri”. Sali Berisha, Edi Paloka e Edi Rama, Ylli Manjani, Flamur Noka, Baton Haxhitë, Lorenc Vangjelët, Andi Bushatët e Alfred Pezët me pagesa shu m ëf i sh të Pr esidentit Amerikan në mediet me su bstancë kr i mi n;

Monikat, Ilir Metët, Erion Veliajt, Arben Ristanët e “staneve” të pasanikëve, tashmë të urryer, ngjajnë me shpirtrat e këqinj që sillen rr e th gjë së së vj e dh u r për të tr e m bur am basadoren am erikane Yuri Kim që “kapi për fy ti” të pa rin e tyre, Sali Berishën, duke mos e njo h u r fa re për të “gja llë”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *