Sali Berisha I Paparë: “Kjo Është Dashnorja E Fundit E Kryeministrit Edi Rama” FOTO


Ish-kryeministri Berisha ka risjellë një histori rozë të Ramës, me një punonjëse të Ambasadës greke në Tiranë, e cila është e njohur në rrethin e gazetarëve.

Gruaja e cila u dashurua me Ramën, sipas Berishës, shoqërohej me një pjesë të gazetarëve të asaj kohe, dhe kishte ndjenja të forta për Ramën.

 

Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, ku në rrjet kanë “zbuluar” një tjetër të dashur të Ramës: Lulzim Bashën. Ky i fundit prej dy vitesh, aku.zohet për një “marr.ëdhënie” me Ramën

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *