Një kamionist në Për’puthen, Ilda i vë këmbën: Më është zgjidhur taka


Petro është konkurrenti i katërt në Për’puthen, i cili është me profesion kamionist. Petro Pacaj nga Kruja është 30-vjeç dhe banon në Tiranë.

Që ditën e parë ai u përzgjodh nga njëra prej vajzave, Ilda, e cila e ftoi në kërcim.

Por përpara se të kërcenin, Ilda i kërkoi Petros t’i lidhte takën sepse i ishte zgjidhur, duke ia vendosur këmbën në trup.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *